.MK домен

 • 250МВ бесплатен хостинг
 • 100% ваша сопственост
 • .мкд домени
 • Регистрација 800 денари
 • Продолжување 650 денари
Нарачај

Хостинг

 • Бесплатен домен & email
 • Инсталација на скрипти
 • cPanel Контролен панел
 • Простор од 1GB
 • Цена од 1000ден/Годишно
Провери !

Бизнис хостинг

 • хостинг простор и до 150GB
 • примамливи цени
 • cPanel контролен панел
 • Простор од 20GB
 • Цени од 499 ден/месечно
Провери !

.MK Домени

МАКС Хостинг ДООЕЛ Скопје е официјален регистрар и еден од најбрзо растечките . Нашата грижа за клиентите е на прво место, а регистрираните домени се 100% во сопственост на нашите клиенти кои никогаш не ги уценуваме.

Регистрирај веднаш !

Официјален веб сајт

МАРнет е јавна установа која врши дејност од јавен интерес. Основана е со изгласување на Законот за основање на Македонска академска истражувачка мрежа – МАРНЕТ.

Посети го сајтот

Проверете го правилникот за регистрација на домени

Зошто да не одберете нас?

Макс хостинг ДООЕЛ Скопје е основана во 2013 година. Оттогаш МАКС Хостинг е компанија на која и веруваат преку 1000 домашни и странски клиенти.

Прочитај повеќе...