Хостинг услуги

Hosting пакет - SMALL
 • 1024MB Веб простор
 • 20GB Вклучен сообраќај
 • 1 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 1 домени Можност за хостирање на
Hosting пакет - MEDIUM
 • 1536MB Веб простор
 • 50GB Вклучен сообраќај
 • 3 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 2 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - LARGE
 • 3072MB Веб простор
 • 100GB Вклучен сообраќај
 • 5 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 3 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакети - XLARGE
 • 5120MB Веб простор
 • 150GB Вклучен сообраќај
 • 5 Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 5 домени Можност за хостирање на
Хостинг пакет - XXLARGE
 • 10240MB Веб простор
 • 250GB Вклучен сообраќај
 • неограничено Макс. FTP Акаунти
 • неограничено Макс Email Адреси
 • 5 домени Можност за хостирање на
Oдржување на сајт